Sociale medier

Fra Alternativet Wiki
Skift til: navigering, søgning

Alternativet er på nuværende tidspunkt aktiv på følgende sociale medier: Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram og Youtube. Brugen af dem lægger sig op ad Alternativets tanker om udvikling gennem dyrkelse af netværk og kollektiv kreativitet.

Alternativets social medie politik

Den digitale sociale værdikæde

Guide til twitter

Mathias Eskelund, der er frivillig i det politiske sekretariat, har lavet en lille introduktion til twitter med gode tips til, hvordan man kommer igang. Den er rettet mod kandidater, men derfor kan vi andre jo godt lære noget af den :)

Fejl ved oprettelse af thumbnail: Kunne ikke gemme miniaturebillede til destinationen


Periscope - se livetransmissioner igennem din twitter

Har du en twitter-profil, kan du downloade Periscope app'en og se med under livetransmissioner hos dem, du følger. Det smarte ved denne app er at du kan stille spørgsmål til den, der filmer og derved være ligeså opdateret som, som hvis du var der selv.

Hent Periscope til IPhone Hent Periscope til Android (Du skal have installeret Twitter og være logget ind.)

Når du har hentet appen og åbner den, beder den dig om at logge ind med dit twitter-login. Det godkender du. Appen vil nu liste alle dem du følger, som også er på Periscope. Du skal nu krydse @Alternativet_ og andre du har lyst til at se livetransmissioner fra, til ved at aktivere det lille flueben til højre for profilnavnene. Nu vil du modtage en besked, hver gang en af dine kontakter starter en livetransmission.

Når du følger en transmission, kan du skrive kommentarer, som kommer op skærmen hos den, der sender.

Fejl ved oprettelse af thumbnail: Kunne ikke gemme miniaturebillede til destinationen